Bezorgen en retourneren - Sterk & Stijlvol, handgemaakt houten meubilair
224
page-template-default,page,page-id-224,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Bezorgen en retourneren

Bezorgen en retourneren

Op deze pagina leest u alles over hoe wij onze producten bezorgen en hoe u kan retourneren, in geval dat het product onverhoopt kapot is.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sterkenstijlvol.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@sterkenstijlvol.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt gaan wij de dag erna direct voor u aan de slag. Uw product wordt met zorg speciaal voor u gemaakt. Dit kost echter enkele dagen; het is immers handwerk en wij willen perfecte kwaliteit leveren.

Wij nemen contact met u op wanneer uw bestelling klaar is.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 50,- voor bestellingen onder de € 1000,- in Nederland
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 1000,- in Nederland
  • € 100,- voor bestellingen onder de € 1000,- in België en Duitsland
  • € 50,- voor bestellingen onder de € 1000,- in Nederland

 

Levering verloopt via onze eigen bezorgdienst. Zo bent u zeker dat het product goed overkomt. Wij nemen contact met u op over de bezorgdatum.